All Artikel

1. FAQ – A quel moment dois-je payer?

2. FAQ – A quoi dois-je faire attention concernant le droit d’auteur?

3. FAQ – Are my sets of flashcards open to the public?

4. FAQ – Brauche ich eine Kreditkarte, um ein Schul- oder Firmenkonto zu testen?

5. FAQ – Can I cancel my subscription?

6. FAQ – Can I export my learning contents from card2brain to other programmes (e.g. Excel)?

7. FAQ – Can I import my learning contents from other programmes (e.g. Excel)?

8. FAQ – Can I print my flashcards?

9. FAQ – Can I reactivate a deactivated school or company account?

10. FAQ – Can I try out a school or company account?

11. FAQ – Can several people also create sets of flashcards together?

12. FAQ – Comment dois-je faire pour apprendre sur mon mobile?

13. FAQ – Comment faire pour éditer les données exportées ?

14. FAQ – Comment faire pour supprimer mon compte?

15. FAQ – Comment je peux importer des cartes-fiches avec des réponses à choix multiple?

16. FAQ – Comment je peux importer des cartes-fiches avec des réponses exactes?

17. FAQ – Comment je peux importer des cartes-fiches avec des réponses textes?

18. FAQ – Comment se passe la facturation pour un compte d’école ou d’entreprise?

19. FAQ – Der Gutschein-Code für mein Abo läuft ab. Kann ich das Abo verlängern?

20. FAQ – Do I get a refund for the idle term if I cancel my subscription?

21. FAQ – Do I need a credit card for trying out a school or company account?

22. FAQ – Erhalte ich bei einer Kündigung eine Gutschrift für die ungenutzte Laufzeit meines Abos?

23. FAQ – Est-ce possible d’exporter mes contenus d’apprentissage vers d’autres programmes (p. ex. Excel)?

24. FAQ – Est-ce possible d’importer mes contenus d’apprentissage à partir d’autres programmes (p. ex. Excel)?

25. FAQ – Est-ce que je peux créer des fichiers privés qui ne figurent pas dans la bibliothèque?

26. FAQ – Est-ce que je peux imprimer mes cartes d’apprentissage?

27. FAQ – Est-ce que je peux résilier mon abonnement?

28. FAQ – Est-ce que je reçois un crédit pour le temps non-utilisé après la résiliation de mon abonnement?

29. FAQ – How can I delete my account?

30. FAQ – How can I edit the exported data?

31. FAQ – How can I import flashcards with exact answers?

32. FAQ – How can I import flashcards with multiple choice answers?

33. FAQ – How can I import flashcards with text answers?

34. FAQ – How do I study on my smartphone?

35. FAQ – How is the billing organised with a school or company account?

36. FAQ – How much does card2brain cost?

37. FAQ – How much does card2brain for schools and companies cost?

38. FAQ – In which case do I subscribe to card2brain Educational?

39. FAQ – In which case do I subscribe to card2brain Enterprise subscription?

40. FAQ – In which case do I subscribe to card2brain Premium?

41. FAQ – In which case do I subscribe to card2brain Teacher?

42. FAQ – Is it possible to create private sets of flashcards that are not displayed in the library?

43. FAQ – Kann ich bei card2brain meine Lerninhalte in andere Programme (z. B. Excel) exportieren?

44. FAQ – Kann ich ein deaktiviertes Schul- oder Firmenkonto wieder aktivieren?

45. FAQ – Kann ich ein Schul- oder Firmenkonto testen?

46. FAQ – Kann ich mein Abo kündigen?

47. FAQ – Kann ich meine Lerninhalte aus anderen Programmen (z. B. Excel) importieren?

48. FAQ – Kann ich meine Lernkarten ausdrucken?

49. FAQ – Kann ich private Karteien erstellen, die nicht in der Bibliothek angezeigt werden?

50. FAQ – Kann man auch gemeinsam Lernkarteien erstellen?

51. FAQ – Le code coupon pour mon abonnement expire. Est-ce que je peux prolonger l'abonnement ?

52. FAQ – Me faut-il une carte de crédit pour tester un compte d’école ou d’entreprise?

53. FAQ – Meine chinesischen Zeichen werden komisch dargestellt nach dem Import. Was kann ich tun?

54. FAQ – Mes caractères chinois sont affichés de manière bizarre après l’importation. Que puis-je faire?

55. FAQ – Mes fichiers sont-ils publics?

56. FAQ – My Chinese characters are not correctly displayed after the import. What can I do?

57. FAQ – Peut-on également créer des fichiers d’apprentissage à plusieurs?

58. FAQ – Pour qui l’abonnement Educational de card2brain?

59. FAQ – Pour qui l’abonnement Enterprise de card2brain?

60. FAQ – Pour qui un abonnement Premium?

61. FAQ – Pour qui un abonnement Teacher?

62. FAQ – Pourquoi mon fichier n’est-il pas affiché dans la bibliothèque?

63. FAQ – Puis-je réactiver un compte d’école ou d’entreprise désactivé?

64. FAQ – Puis-je tester un compte d’école ou d’entreprise?

65. FAQ – Que se passe-t-il avec mes fichiers privés après avoir résilier mon abonnement?

66. FAQ – Que se passe-t-il lorsque je supprime mon compte?

67. FAQ – Que se passe-t-il si j’annule un compte d’école ou d’entreprise?

68. FAQ – Quel est le niveau de support inclus dans un compte d’école ou d’entreprise?

69. FAQ – Quel est le prix de card2brain pour écoles et entreprises?

70. FAQ – Quel est le prix de card2brain?

71. FAQ – Quels types de fichiers multimédia puis-je intégrer dans mes cartes d’apprentissage?

72. FAQ – Qu’est-ce card2brain?

73. FAQ – Sind meine Lernkarteien öffentlich?

74. FAQ – The voucher code for my subscription is expiring. Can I prolong my subscription?

75. FAQ – Wann löse ich bei card2brain ein Educational-Abo?

76. FAQ – Wann löse ich bei card2brain ein Enterprise-Abo?

77. FAQ – Wann löse ich ein Premium-Abo?

78. FAQ – Wann löse ich ein Teacher-Abo?

79. FAQ – Wann muss ich bezahlen?

80. FAQ – Was ist card2brain?

81. FAQ – Was kostet card2brain?

82. FAQ – Was muss ich im Umgang mit dem Urheberrecht beachten?

83. FAQ – Was passiert mit meinen privaten Karteien, wenn ich mein Abo kündige?

84. FAQ – Was passiert, wenn ich ein Schul- oder Firmenkonto kündige?

85. FAQ – Was passiert, wenn ich mein Konto lösche?

86. FAQ – Welche Mediendateien kann ich in meine Lernkarten einfügen?

87. FAQ – Welche Support-Leistungen sind in einem Schul- oder Firmenkonto inbegriffen?

88. FAQ – What do I have to consider dealing with the copyright law?

89. FAQ – What happens if I cancel a school or company account?

90. FAQ – What happens if I delete my account?

91. FAQ – What happens to my private sets of flashcards if I cancel my subscription?

92. FAQ – What is card2brain?

93. FAQ – What kind of media files can I insert into my flashcards?

94. FAQ – What kind of support services are included in a school or company account?

95. FAQ – When do I have to pay?

96. FAQ – Why is my set of flashcards not displayed in the library?

97. FAQ – Wie funktioniert die Abrechnung bei einem Schul- oder Firmenkonto?

98. FAQ – Wie kann ich auf dem Smartphone lernen?

99. FAQ – Wie kann ich die exportierten Daten bearbeiten?

100. FAQ – Wie kann ich Karten mit exakten Antworten importieren?

101. FAQ – Wie kann ich Karten mit Multiple Choice Antworten importieren?

102. FAQ – Wie kann ich Karten mit Text-Antworten importieren?

103. FAQ – Wie kann ich mein Konto löschen?

104. FAQ – Wie viel kostet card2brain für Schulen und Firmen?

105. FAQ – Wieso wird meine Lernkartei nicht in der Bibliothek angezeigt?